SPECIAL GRILL MENU

kawałki pieczarek, wymieszane z jogurtem, indyjskimi przyprawami i czarnym pieprzem i grillowane w piecu tandoor Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

kawałki kurczaka marynowane w sosie miętowym, jogurcie, śmietanie, indyjskich przyprawach i grillowane w piecu tandoor. Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

Indyjski ser paneer mielony z kukurydzą, imbirem, kardamonem i indyjskimi przyprawami i grillowany w piecu tandoor Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

Dal Vada to mało pikantne, chrupiące i popularne jedzenie uliczne z południowych Indii. jest bezglutenowy i wegański. Przygotowuje się go z soczewicy (chana dal ), zmieszanej z aromatycznymi indyjskimi przyprawami i usmażonej. Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

kawałki kurczaka marynowane z jogurtem, śmietaną, posiekaną papryką i cebulą, świeżą kolendrą, indyjskimi przyprawami z warstwą białka i grillowane w piecu tandoor Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

kawałki kurczaka wymieszane z jogurtem, śmietaną, kardamonem, indyjskimi przyprawami z warstwą białka i grillowane w piecu tandoor Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

Świeże warzywa, kalafior, marchew, brokuły, fasolka szparagowa, kukurydza, gotowane i smażone w mieszance z indyjskimi przyprawami. Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten

TO POŁĄCZENIE KURCZAK TIKKA (POMARAŃCZOWY), KURCZAK MALAI TIKKA (BIAŁY) , HIMALAYA MINT TIKKA (ZIELONA) .. INSPIRUJĄ SIĘ KOLORAMI FLAGI INDII Opakowania 0.80 zl
- vegetarian
- vegan
- gluten